Prodaja Кафић/Ресторан/Ноћни клуб, Santa Marta, Magdalena, Kolumbija, calle 18 no 3-75

Prodaja - Cod. 38867

  • Tipologija: Кафић/Ресторан/Ноћни клуб
  • Oblast: 140 m²
  • Sobe: 6
  • Sprat: 1

Ла Цаноа је кафић, ресторан, пециво и француска пекара, смештена у срцу историјског центра Санта Марта, који послује од 2011. године.

Године рада: 8 година
Годишњи промет 125.000 €
продајна цена: 100.000 €

Укључено: купца, књига рецепата, каса, компјутер, унок пећница, 3 шпорета, Ла Марзоццо апарат за кафу, 1 кухињски миксер, 4 стола од нерђајућег челика, 2 фрижидера, 2 замрзивача, 1 фрижидер минибар , 1 вински подрум, 1 предњи и задњи бар, 1 витрина, 10 столова од масивног дрвета, 40 столица, 5 склопивих столова за догађаје, 3 клима уређаја, 1 службени аутомобил, 1 компјутер и штампач са системом каса, 2 видео камере, кухињски прибор, посластице и сервиси, тањири, стаклени производи, између осталог.

Локација:
Ми смо основани у куци републиканског стила, реновирана 140 м2 и прилагођена њеној делатности, има климатизовану собу и не-климатизовану собу и веома пријатан врт. Налазимо се у срцу историјског центра, веома активном подручју кафића и ресторана, уобичајеним мјестима за излете за туристе и мјештане.

Наши клијенти:
Цаноа је током ових година изградила снажну репутацију квалитета и услуга међу "Самариос" и страним посетиоцима. Важно је подвући чињеницу да наша клијентела није само туристичка, што омогућава Ла Цаноа да одржава годишње активности. Такође рачунамо на веома добар однос са хотелима и хостелима у граду који нас увек препоручују. Имамо и неколико клијената који раде своје прославе у Ла Цаноа.

Угоститељство / угоститељство / добављач других ресторана и хотела Ми смо направили књигу купаца са разним хотелима и ресторанима града, који нам редовно поручују разне специјалне врсте круха, за јела и разне припреме. Такодје се бавимо угоститељством за велике догађаје као што су вјенчање на плажи и било која друга врста прославе.

Наш тим: тим је веома добро обучен и прати нас дуго времена, што ће такође олакшати опоравак.

Наши производи:
Јутарњи хлеб са чоколадом, кроасаном и другим колачима излази свеже, хлеб се шаље у различите ресторане и хотеле по наруџби, од доручка, специјалитета од кафе и воћних сокова, у подне а ла царте јела која спајају најбоље домаће намирнице са познавањем француске кухиње, поподневном кафом, пецивом и коктелима, вечерњом вечером у романтичној и живој атмосфери.

Рецепти су организовани и написани у прецизној и уредној колекцији, која омогућава да се брзо узме у руку и да се увек одржи стандард квалитета и реализација идентичних јела, ослањајући се на добро документоване и документоване процесе производње и рада. лако пратити.

углед
Препоручује се у водичу за леђима, паметном малом и усамљеној планети, а појављује се у многим националним публикацијама. Врло смо добро позиционирани у друштвеним мрежама Фацебоок 4362 ликес, инстаграм 2366 фолловерс и веб страница са свим потребним информацијама које су веома посјећене. Трипадвисор: оцена 4.5 од 5 и број 17 од 348 ресторана у Санта Марти Гоогле: квалификација 4.6, Фацебоок оцена: 4.8.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posete podeljene prema državama posetilaca

Promena intervala podataka

Saznajte više o ovoj nekretnini


REALIGRO FREE ADVERT
Želim da primam najnovije informacije o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB